ny blogg

jag byter bloggtill ellixoxo.blogg.se istället. jag kommer kopiera alla mina tidigare inlägg här till den blggen fråga mig inte varför

igår och idag

igår: jag och mamma åkte till uppsala vi gick till babyland och köpte en babymatstol till james och massa strumpor. sen gick vi till rusta, där köpte vi handdukar och mattor sen åkte vi till ikea där köpte vi lampor och tusen handdukar för 2 kr styck. de går åt mycket handukar när man har en bebis som dregglar och spyr.
leo kom hem igår också hvi öppnade alla james julklappar som han hade fått från leos familj,

idag: jag har vaknat och tagit hand om james. jag har satt på en tvätt och lagt upp alla handdukar i skåpet. nu ska jag packa upp alla glas och sånt som leo fick av sin pappa i julklapp. sen ska jag plocka undan lite, väcka leo och tvinga ut honom på promenad med dogsen. ja tror att vi kanske ska gå på bio sen och se australia leo fick bio biljetter av mamma. men de beror ju på om någon kan passa james och om de finns platser kvar.


leo

jag saknar leo som fan och han svarar inte ens på telefon ch jag vet inte varför.  den här dagen suger. jag vill at leo kommer hem han sa att han skulle komma hem men nu vet ja ju inte för han vill inte svara

filmkväll

ema kommer hit strax och vi ska kola på film och bara typ inte göra ett skit. james kommer hit snart också, han har varit med sin pappa. hela dagen nästan så jag saknar honom. imorgon så ska ja å mammi åka in till uppsala och shoppa.

stella har sin vinter jacka på sig. hon brukar hoppa upp i james säng och lägga sig. inte så ofta nu för hon får inte göra de men när jag gick in nyss till james rum så hittade jag henne såhär i sängen. ja fattar inte hur hon lyckas hoppa in i en själsäng. hon törs inte hoppa ut den bara i den. hahha puckohund

julafton är slut

åh hej ännu en julafton är över. jag är inte en så julig människa och julen brukar aldrig bli riktigt bra för mig. innte den här julen heller. menmen

leo köpte blommor till mig. dom var fina.

james satt med sin gammelmormor

min mamma körde en "elli pose".pusspuss mammi

james är utslagen efter en hård julafton.

nu ska jag städa. hahhaa ni måste tro att vi har värsta städat hela tiden eftersom att ja skriver att ja ska städa jämt men så e de inte. jag städar väldigt långsamt och de blir typ aldrig klart. men mitt mål e att få jätte fint här tills leo kommer hem och att de ska finnas taklampor i alla rum vilket de inte finns nu. å ja jag ska helt enkelt få fint här en gång för alla och fösöka hålla de rent och snyggt. jag har sagt de tusen gånger men den här gången ska ja verkligen försöka för egentligen vill jag ha fint. och james kommer börja krypa snart och då måste man fan ha koll på sakerna.

james

nu åker leo snart. james sover men han hade skit kul medans leo va hos mamma. han satt i sin stol och slog och tryckte och skrattrade som en idiot



julafton

det är james första julafton idag och han har redan fått massa presenter. leo åker idag till örebro. jag ska stanna här ensam. och vara ensam. eller jag är ju med james men.. vi r inte så juliga i min familj så jag ska mest sitta ensam. så de lär bli en del hej jag har tråkigt och bloggar. iaf ikväll.

James har redan fått...

en mobil. (jag vet att han har skit fula tapeter i sitt rum, de ska bytas)

en speldosa, typ as söt..

en overall.

och ett akvarium. han e typ helt
fascinerad av fiskar. de är inga fiskar i de än för man ska vnta typ 3 eller 4 dagar.

av min underbara pojkvänhar jag fått


skor

skor

och skor..

leo är sjukt trevlig och gosig på morgonen.

äventyr

jag har precis vaknat. meningen med att ja la mig i sängen va att leo ville gosa.. hahahaa ja jag har en pojkvän som faktiskt bara ibland vill gosa. a men sen somnade jag och leo väckte mig inte så nu e jag ännu tröttare. men vi ska lämna james hos mamma nu och åka på äventyp.
ett äventyr för mig och leo är typ att vi åker bil utan någon riktig planering om var vi ska. med jätte hög musik i bilen.. jag saknar det så mycket. för man kan inte göra de med en bebis i bilen och av någon anledning så älskar jag att lyssna på sjukt hög musik när ja åker bil

walking

nu ska vi ut med hundarna. kiara har bandage vid örat efterson leo klippte upp ett köttigt sår där när han skulle fixa pälsen.
james har upptäckt sina fötter. haha han håller i dom hela tiden.

good morning

de va meningen att leo skulle stå på julmarknaden idag men han pallar inte så vi ska väl vara väldigt söndagiga och bara göra ingenting. eller jag ska städa.

det verkar vara väldigt många som reagerar på att jag ska göra brösten inte bara på bloggen utan IRL också. ja fattar inte riktigt varför. de är ju sjukt vanligt idag att fixa brösten och jag tycker faktiskt att man ska se så bra ut som man bara kan. och då kan man ju liksom också om man inte är rädd för operationer och har pengarna operera sig.
de som någon skrev att ja måste operera mig igen om jag amar igen. de tror ja inte riktigt på. de är inte som att mina bröst ser jätte olika ut från vad dom gjorde förr. och silikonet sitter ju redan i och jag ska ju ha bakom bröstmuskeln så. de blir nog no problemo. de är ju sånt man snackar om med dom på plastikkliniken så jag får väl se vad som händer.


nu ska jag iaf städa sovrummet. ja fattar bara inte va fan leo har gömt skurmedlet??!!



marsipan barn

har ni sett dom söta små marsipan bebisarna??

va??

om ni ska ha fler kidz lär du ju vänta tills du ammat klart alla barnen´?

va fan e de dr för komentar? vänta tills ja ha ammat klart alla barnen? jag ammar inte längre plus att alla barnen. jo jag ammar ju både james, leo, stella, kiara, rex och tea. och vi ska inte ha bebis precis exakt nu. jag vill fixa brösten först och lite sånt. jag vill göra det innan sommaren så ja kan gå runt och se het ut.



g har alltid velat operera brösten. så nu är det bestämt. jag ska boka tid för en konsultation. och sen får vi se hur det går efter det. man måste ju betala för skiten också.

shit de är fan jul snart. helt sjukt jag har inte köpt ett skit. linnea gav james en nalle som ser ut som en liten fotölj. jag och leo tänkt5e köpa ett akvarium til james i julklapp vi får se hur det går med det. men vi va på arken idag och james älskade att kola på fiskarna så de blir väl säkert ett akvarium till lillbubben.

leo fick sin förlovningsring idag också en billig silverring. men typ samma gravyr som min.

jävlabajs

den här bdagen haR STARTAT som skit. de lär bara fortsätta. ja e sjukt trött å de här nu.
jag har bestämt mig för att oerera brösten iaf. men de lär ju också skita sig

idag

idag har det varit en sån där jobbig dag jag har sprungit runt som fan överallt. jag skulle egentligen gå på¨leos firmafest men de blev bara en massa barnvakts problem + att ja e förkyls så ja sket i de. istället försöker ja få james och sova! unge!

ut med rex

nu ska ja ut med rex på värsta längpromenaden. eftersom jag har bestämt mig för att han ska bli så stimulerad på alla sätt at han inte blir någon problemhund. ja ska försöka få tag på mamma också. jag vill ha godis.

james "tuttar" men jag har ingen mjölk men han gör de nog mest för tröstnings skull

linser

http://www.fargadelinser.com


så det är precis vad jag gör just nu. jag vet inte vilken färg ja ska ta antingen jätte blå. eller bruna.. hmmm


houdini

rex lyckades låsa upp och öppna dörren igår kväll fast jag var hemma. och han och kiara sprang ut. vi har bestämt oss för att göra oss av med kiara. de enda felat med rex är att han öppnar dörrar men kiara är det svårt för mig att gå ut med. de har liksom blivit så att jag drar mig för att gå ut med henne. och de är ju inte bra för de blir ju synd om henne. och ja tror inte jag har orken att träna om henne att inte sticka efter katter kaniner, eller va aggressiv mot gubbar.
jag trodde faktiskt aldrig att ja skulle bli av med henne. hon e ju min lilla bebis. menmen. nu blir de ju bäst såhär. för alla inblandade. och jag vill inte att kiara ska föra över sina dåliga sidor på rex. jag ska träna lite med rex nu. sen så ska jag äta

ingen bra dag

de här har varit en jävla skit dag och jag vet att de bara kommer bli värre.
de började imorse när vi upptäckte  att dörren stod öppen och hundarna var borta. jag hade glömt att rex är mästare på att öppna dörrar. men sen kom hundarna aif tillbaka och jag har ingen aning om vad dom har gjort för bus.
a sen kom jag försent till barnmorskan som vanligt. hon sa att james huvud fortfarande är för stort. men att de har lagt sig på en kurva iaf.
sen satt ja hemma och james var grinig och jag va hungrig och då gick jag hem till mamma med rex. då kom de en gubbe och frågade om de där va hunden som va lös imorse och att han hade blivit påsprungen av honom. skit kul. jag fick dåligt samvete och fortsatte till mamma. sen kommer jag dit och jag blir på ännu dåligare humör för en sak jag inte vill skriva här. på vägen hem hittade jag ea.. de va ju bra men de va jobbigt för hon gick med mig hela vägen hem och rex ville leka med henne så jag rammlade i värsta nerförsbacken med barnvagn och allt men de gick bra.nu är jag hemma. james sover och jag vill sova. det är bio ikväl med alla mammor från föräldragrppen men jag orkar inte. verkligen inte 

ta en lång

ja ska gå en lång promenad med rex nu. ja e sjukt trött och vill helst sova menmen. mmm just de min katt e borta. min lilla tea. ja vet inte var hon e men hon har iaf halsband på sig.

han är här

rex är här

min älskling

åh min älskade prins. jag älskar dig som fan och jag saknar dig som in i helvete. snart är du förhoppningsvis hos mig. om bara typ 2-3 timmar om allt går som det ska. jag ska pussa på dig till du går sönder. min lilla älskling eller stora älskling som du atagligen är nu.

jag har inte träffat min hund på 5 månader! (han är antagligen inte i samma storlek som en stövel längre.)

julmarknad

vi har varit på julmarknaden och mr t har haft james. det var som vanligt jobbigt att läna ifrån honom men leo lämnade honom så de va bättre. och sen tänkte ja inte så mycklet på de under dagen. mr t's mamma lämnade honom. de va lite konstig stämning. menmen.. nu e de ju såhär. jag vill ju helst av allt inte se någon av dom menmen. de har blivit lite sjukt.

på julmarkanden iaf leo hade ett stånd där och hahhaha de va en masssa sånna där riktiga julmarknads kärringar som klagade som fan på att han hade en färgbygge skylt. aaaaa men de va lite drma där. jag käte iaf ett par små ull tofflor åt james. dom e säkert för stora menmen. tur att barn växer.

strippklubb

ok tjejer. om ni är tillsammans med en kille och han går på strippklubb? skulle ni lacka då? jag skulle lacka som fan. jag ser det som otrohet. min kille ska fan inte vilja gå och glo på en massa äckliga horiga strippor. alltså helt seriöst ja skulle bli så jävla förbannad. ja hade nyss den här disskusionen med leo. han fattade ingenting. men han e kille. jag lovar att han säkert kommer göra det.. nån gång. men alltså om och när ja får reda på de så skulle han få en fet jävla tegelsten i skallen. inte bara att ja tycker det är otrohet jag tycker också att det är otroligt kvinnoförnedrande och äckligt. jag är seriöst arg nu när jag skriver det här. jag tror inte de finns en enda brud som verkligen tycker om att strippa. ha en massa äckliga gubbar som glor och taffsar på en de får man ju tillräckligt ändå liksom. så. ja jag skulle nog gör slut med en kille som går på strippklubb. jag skule aldrig vilja vara tillsammans med en kille som är en sån människa. aldrig att ja tar nån skit efter oskar. de va allt ja ville säga.. leo vet typ att ja sitter och skriver de här och kommer antagligen läsa det sen och då vill jag bara säga att puss gubben ja älskar dig...(tills du går på strippklubb)

mens

hahahhaha ja har fått mens igen!! ingen sån där liten skit blödning utan faktiskt min riktiga mens! yejj.. de kanske låter konstigt men jag har saknat den lite. när man får sin mens vet man att allt är ok liksom. plus att ja kunde börja med p-piller igen.. skönt. på söndag ska mr t ha james. de e lite jobbigt men a ja får iaf lite tid till mig själv

i want food

leo gör mat nu. jag ligger på mage i sängen med hakan på datan.jamie har typ sovit hela dagen hoppas han sover i nett ändå. fan ja borde gå ut med kiara men ja är nog för hungrig jag gör det efter ja har ätit så kanske ja kan tvinga leo följa med. han e sjuk och har varit hemma hela veckan. varför e de så att när killar bara har en liten förkylning så låter det som att dom när döende..

svar

svar på frågot och komentarer kommer jag nu att skriva som en komentar efter er komentar på inlägget ni har komenterat. fattar ni?? så om ni har komenterat något så får ni helt enkelt gå tillbaka och kolla komentarerna igen och kola om jag har svarat pusspuss

svar till anonym


jag vill fortfarande veta om ja känner dig. men iaf klart vi kallar leo för pappa han är ju den enda som beter sig som en pappa även fast jag mest kallar honom för papi. james får kalla mr t för pappa också om han vill. man kan ha 2 pappor utan att bli ett "messed up kid"... leo är den enda rätte pappan han är den som har varit där för mig när ja va gravid och när jag hade fött. att james komer se leo som sin pappa är väl ganska självklart.

mr t

det kommer bli rättegång. de måste bli så. för jag vill spy varje gånbg jag lämnar min lilla älskling till honom. han kallar sig pappa med det finns inget faderligt med honom. han har inte gjort något för james. han har inte gett honom en enda liten nalle. han drog från sjukhuset så fort han kunde efter att james var född han lämnade mig där helt själv och där satt jag och hade skit tråkigt. han vill träffa james bara när det passar honom och bara när han har folk med sig. aldrig att han skulle ha honom själv. dom FÅ gångerna jag har bett honom att passa honom för att ja verkligen behövde hjälp så har han varit upptagen. med att till exempel åka båt.eller fixa någon gammal jävla skrot bil.. han lägger hellre pengar på bilar än att ge sin son saker. mr t är den falskaste idrigaste människa som finns och jag tycker synd om dom som får leva nära honom. han träffar james högst 2 gånger i månaden. ungefär 12 timmar av 744 i månaden!!!! och han anser sig ha lika stor rätt till james som jag har. allt skit han har gjort emot mig. han tvinga mig gå med på faderskapstest för att han inte litade på mig. han har fått mig att må skit över mig själv. till ex för den där dagen då jag sket i att lamna james till totte och åkte til eskilstuna istället. totte hede inte ens skrivit på faderskapsbekräftelsen så james va bara min då. och han hade ingen rätt att träffa honom då.

lite om föräldraledighet och mr t sjuka syn på hur ja ska klara det. varje förälder får 250 dagar föräldraledighet. barn brukar på dom flesta dagis inte få börja på dagis innan dom är 1 1/5 år. men då har ju varje förälder 250 dagar att plocka ut. de blir ju 1 1/5 år. meningen är väl att mamman ska va hemma första tiden och sen så kan pappan va hemma sissta tiden.men mr t då. han tänker plocka ut sina dagar när james är kanske6 år eller nåt. och åka och göra något "roligt" med honom skit kul för honom de är ju inte som att jag kan göra så. men iaf normala sjyssta pappor brukar ge bort typ 180 dagar så att mamman kan vara hemma lite längre men inte mr t. han ska ju ha sina dagar. så jag ska alltså vara hemma med james ´250 dagar utan några pengar.

rätt eller??

bilder från idag


som leo sa. man har ätit för mycket på grillen när dom skriver ens namn på burgaren

james i hundkorgen med stella.. min son och min dotter

orkar inte

ååååååååååååååh ja vill ha godfis. jag har just städat som en galning.. åh nu ska jag gå ner till sigtuna och köpa godis. jag e så sugen. och till anonym... om du säger vem du är så kan jag svara på frågan.

min älskade vän


en massa hund dikter som är jätte gulliga kommer här: (jag har tagit dom från vovve.net)
det finns vissa som är värsta sorgliga


"Bara en hund", finns det människor
som säger.
Att säga "bara" om en varelse som
kommit mig så nära, om en svans
som slår i golvet av glädje över att
höra min röst, om en nos, som
förtroligt sticks i min hand, om två
ögon som rymmer världar av tillit
och tillgivenhet.



En kall nos.
Ett par fuktiga ögon.
En varm blick.
En tass som lyfts och ett
huvud som läggs på sned.
Öron som försöker uppfatta
och förstå....Din hund.



"Din hund"
Han bad inte om att få komma
till dig.
Han kom till dig för att ge
dig vänskap då andra sviker,
sympati då andra är emot dig,
trofasthet då andra baktalar dig.
Han kom för att ge dig kärlek
då du känner dig utelämnad,
sällskap då du är ensam.

Han gör dig på gott humör
då du är ledsen, tar emot dig
med glädjetjut då du
äntligen kommer hem.

Han är någon som behöver
dig, någon att smeka, leka
med och ha roligt tillsammans med.
Han är beroende av din
omtanke och din kärlek.

Han protesterar inte då du
missförstår honom.
Han är utelämnad till dig
på gott och ont.

Han ger dig sköna avkopplande
promenader.
Han ger dig sällskap.
Han ger dig kärlek och glädje.
Han vaktar och skyddar dig.
Han varnar om främmande kommer.
Han överger dig inte så länge
han lever.
Han ger dig trygghet.
Vad ger du???



Hundens 11 bud!

1.Ett liv varar bara ca 15 år. Skild från dig
betyder sorg för mig, tänk på det när du
skaffar mig.

2.Ge mig tid att förstå vad det är du begär
av mig.

3.Gör mig tillitsfull ty du är mitt hela liv.

4.Var inte arg på mig för länge åt gången
och spärra inte in mig som straff.

5.Du har ditt arbete, dina vänner och nöjen,
jag har bara dig!

6.Tala till mig även om jag inte förstår dina
ord, men din stämma översätter allt.

7.Vet du att jag aldrig glömmer hur man är
mot mig?

8.När du slår mig tänk då på att mina tänder
med lätthet kan krossa dina hand, men jag
använder inte min makt.

9.När du blir irriterad på mig för att du själv
har brått, så tänk på att jag kanske har ont
i magen, kanske låg för länge i solen eller
bara är trött och ledsen på allt.

10. Ge dig tid med mig när jag blir gammal ty
även du blir gammal en dag.

11.Var hos mig när jag har det svårt ty allt blir
lättare för mig om jag har dig.


Visst förlåter jag dig matte...

Jag förlåter Dig, matte,
för att du ljög för min uppfödare
när Du köpte mig
och påstod att Du skulle vara hemma
och sköta mig

Jag förlåter Dig, matte,
för att Du sedan lämnade mig ensam
i min otrygghet
elva timmar om dagen

Jag förlåter Dig, matte,
för alla hårda ord
när någon granne klagat över att jag tjutit
efter Dig i min längtan

Jag förlåter Dig, matte,
för Din ilska över söndertuggade skor,
möbler och kläder
som jag tröstat mig med
i min ensamhet

Jag förlåter Dig, matte,
för Din falska stolthet och efoism,
som fått Dig att avstå från
att söka ett nytt, hundvänligare
hem åt mig

Jag förlåter Dig, matte,
för Din oförstående inställning
till hundars liv...

Jag älskar Dig, matte
men älskar Du mig?









En liten dikt till



Ge din hund ett slag - och den ger dig sin förlåtelse.

Ge din hund dina hårda ord - och den ger dig sin underkastelse.

Ge din hund av din irritation - och den utplånar sig för dig.

Ge din hund dina krav - och den ger dig sin lydnad.

Ge din hund lite av din oro - och du får oändlig tröst.

Ge din hund dina tårar - och den ger dig balsam med sin tunga.

Ge din hund lite av din ensamhet - och den ger dig sin trygghet.

Ge din hund lite uppmärksamhet - och den ger dig all sin välvillighet.

Ge din hund ett vänligt ord - och den ger dig all sin kärlek.

Ge din hund lite av din glädje - och den ger dig hundrafalt tillbaka.

Ge din hund lite av din kärlek - och den ger dig hela sin själ.


När jag var valp, underhöll jag dig med mina egenheter och fick dig att skratta. Du kallade mig "ditt barn", och oavsett antalet skor jag tuggade sönder, och några totalförstörda kuddar, blev jag din allra bästa vän.

När än jag var "dum hund", pekade du ditt finger mot mig och frågade "Hur kunde du?"- men sen mjuknade du och la mig på rygg och gosade med mig.

Det tog ett litet tag längre för mig att bli rumsren än väntat, för du hade väldigt mycket att göra, men vi fixade det tillsammans.

Jag kommer ihåg nätterna när jag låg tätt intill dig och lyssnade på ditt snarkande, lyssnade på ditt stadiga andetag och hemliga drömmar, och jag tänkte att livet kan inte bli mer perfekt än så här.

Vi gick långa rundor i parkerna, åkte långa bilturer och stannade för att äta glass (jag fick bara våfflan för "glass är inte bra för hundar" sa du).

Jag tog långa tupplurar i solen då jag väntade på att du skulle komma hem vid slutet av dagarna. Stegvis började du spendera mer tid på arbetet och du satsade på din karriär, och du lade mycket tid på att leta efter en "människo" vän. Jag väntade tålmodigt, tröstade ditt brustna hjärta och förstod dina besvikelser, klagade aldrig på dåliga beslut, jag viftade på svansen och visade glädje då du kom hem och när du blev kär blev jag lycklig för din skuld. Hon, numera din fru, är inte en "hund-människa"- men trots det välkomnade jag henne till vårt hem, och visade tillit och lydde henne.

Jag var lycklig därför att du var lycklig.

Sen kom människobarnen, och jag delade din glädje och lycka. Jag var fascinerad över deras små fingrar, hur dom luktade och jag ville ta hand om dem jag också. Det var bara det att du och Hon var oroliga att jag skulle skada dem, och jag fick spendera mesta delen av min tid bannlyst till ett annat rum eller en hundbur. Åh vad jag ville älska dem, men jag blev "fånge i kärleken". När dom blev äldre blev jag deras vän. Dom hängde i min päls då de försökte stå på sina egna ben, petade fingrar i mina ögon undersökte mina öron, och kysste mig på nosen. Jag älskade allt som hade med dem att göra och deras beröringar - ditt kel med mig var numera så sällsynt- och jag skulle försvara dem med mitt liv och det så behövdes.

Jag smög ner i deras sängar om natten och lyssnade till deras oroliga andetag och hemliga drömmar, och tillsammans väntade vi på ljudet av din bil på uppfarten.

Det var tider då andra frågade om du hade hund, och du visade stolt dem foto av mig som du bevarade i din plånbok och berättade historier om mig. Dom senaste åren svarade du bara "Ja" och bytte sen samtalsämne.

Jag hade gått från att vara "Din hund" till "bara en hund", och du undvek alla kostnader som hade med mig att göra.

Nu har du en ny karriärsmöjlighet i en annan stad, och du och De ska flytta till en lägenhet där husdjur inte är välkomna. Du har tagit det rätta beslutet för din "familj", men där var tider då JAG var din enda familj. Jag var jätte glad över bilturen (som i början av vårt "förhållande") tills vi kom fram till djurhemmet. Det luktade hund och katt, rädsla, och hopplöshet. Du skrev under lite papper och sa "Jag vet att ni kommer hitta ett fint hem till henne". Dom skakade på huvudena och gav dig en ansträngd blick. Dom förstår verkligheten för en medelålders hund, även med "papper". Du var tvungen att ansträngt rycka din sons händer från min päls under tiden han skrek "Nej pappa!!! Snälla låt dom inte ta min hund!" Och du var orolig för honom, och vilken hemsk erfarenhet du precis gett honom angående lojalitet, vänskap, och respekt för liv! Du gav mig en "hejdå" klapp på huvudet, undvek mina ögon, och artigt vägrade du ta mitt halsband och koppel med dig. Du hade en tid att passa, och nu har jag en också. Efter att du gått sa de snälla flickorna att Du säkert visste om att du skulle behöva lämna bort mig för flera månader sen men att du inte gjort några försök att hitta ett bra och mysigt hem.

Dom skakade sina huvuden och sa "Hur kunde Du?" Dom är så snälla mot oss som deras upptagna scheman tillåter.

Dom matar oss, naturligtvis, men jag tappade aptiten för flera dagar sen.

I början då någon passerade min bur, bubblade det i magen och jag tänkte och hoppades att allt detta bara var en ond dröm och att du kommit tillbaka för att hämta mig, eller så hoppades jag att det var NÅGON som brydde sig, NÅGON som kunde rädda mig.

När jag förstod att jag inte kunde konkurrera med den glädje de söta valparna visade så gav jag upp och satte mig i ett hörn och väntade.

Jag hörde fotsteg från korridoren när hon kom till mig i slutet av dagen, och jag följde henne snällt i korridoren in i ett separat rum.

Ett obehagligt tyst och tomt rum. Hon satte mig på ett bord och smekte mina öron, och sa till mig att jag inte behövde oroa mig. Mitt hjärta dunkade av förväntan och spänning för vad som nu skulle hända, men det var också en känsla av frihet och lätthet. "Kärlekens fånge" hade nu kommit till sitt slut. Av min natur var jag orolig för henne.

Jag kände igen obehaget och tyngden hon bar, och det känner jag till, på samma vis jag kände till alla dina obehag och ledsamhet. Artigt och snällt band hon ett band runt mina framben samtidigt som en tår föll längs hennes kind. Jag slickade hennes hand på samma vis som jag brukade trösta dig för många år sedan. Vant stack hon in nålen i min åder.

När jag kände sticket och den kalla vätskan som for genom min kropp, la jag mig tröttsamt ner, såg in i hennes vänliga ögon och mumlade "Hur kunde du?". Kanske förstod hon mitt hundspråk för hon sa "jag är så ledsen ".

Hon kramade mig, och förklarade snabbt att det var hennes jobb att se till att jag kom till en bättre plats, där jag aldrig mer skulle bli ignorerad, slagen, övergiven, eller behöva försvara mig själv- en plats med mycket kärlek och ljus, så väldigt annorlunda än den här platsen på jorden. Och med den sista lilla kraften jag hade, försökte jag visa henne genom att vifta på svansen att mitt "Hur kunde du?" inte var riktat mot henne.

Det var du, min älskade husse, jag tänkte på.

Jag glömmer dig aldrig och kommer vänta på dig i all framtid.

Måtte alla i ditt liv fortsätta vara så lojala mot dig som jag har varit!


De säger att det bara tar:
En minut att hitta en speciell vän.
En timme att uppskatta dig.
En dag att älska dig,
men det tar ett helt liv att glömma dig.
För alltid i våra hjärtan!


Jag stod vid din säng i natt, jag kom för att titta till dig.
Jag såg att du grät och hade svårt för att sova.
Jag viskade försiktigt för att trösta dig när du torkade bort en tår:
"Det är jag, jag har inte lämnat dig, Jag har det bra och jag mår bra
Jag är hos dig".

Jag satt bredvid dig när du åt frukost, jag såg när du spillde ut lite kaffe.
Du tänkte på alla gånger du sträckt ut din hand för att smeka mig.

Jag var med dig i affären idag, dina armar börjar värka.
Jag önskade att jag kunde ta några paket åt dig.
Jag önskar att det var mer jag kunde göra för dig.

Jag var med dig när du besökte min grav i dag,
du sköter den med sådan omsorg.
Jag vill försäkra dig om att jag inte finns där.

Jag gick med dig hem och såg när du fumlade med nyckeln.
Försiktigt la jag min tass mot ditt ben, log och sa;
"Det är jag"

Du såg så fruktansvärt trött ut när du sjönk ner i fåtöljen.
Jag försökte så hårt att få dig att förstå att jag stod vi din sida,
att det är möjligt för mig att vara hos dig varje dag.
Jag säger uppriktigt till dig; "Jag lämnade dig aldrig".

Du satt mycket tyst, sedan log du,
jag tror att du då, i kvällens stillhet förstod att jag var hos dig.
Dagen är över, jag ler när jag ser dig gäspa och säga;
"Gud välsigne dig, vi syns i morgon".

När tiden är inne för dig att gå över till andra sidan,
kommer jag att springa dig tillmötes och välkomna dig.

Och då kommer vi återigen att gå sida vid sida.


Hunden har ett mål i livet.
Att skänka bort sitt hjärta


Du lever ett tryggt liv.
Du behöver inte bry dig om kärnvapenkrig.
Utan bara om att du ska få gå ut.
Inte om orättvisor.
Utan om torrisar.
De kallar dig korkad, jag med ibland.
Men vissa gånger tror jag att du förstår mig.
Att du förstår sakerna jag säger till dig.
För det syns i dina ögon att du vet mer än vad jag tror.
Trogen som en hund säger man.
Men du är så mycket mer än en hund,
För mig är du en av mina bästa vänner.
Och du kommer alltid att vara det.
Det finns ett kort på dig och mig.
Vi står i en soffa och tittar ut genom ett fönster.
Du ser ut som ett väldigt hårigt syskon till mig.
Jag tror att det är taget på julafton, för länge sedan.
Då var vi båda små.
Nu är din mustasch grå, och pälsen med.
Men den intelligenta glimten i dina fina bruna ögon finns kvar.
Och det kommer den alltid att göra för mig, även när du är borta.


britney

ikväll kolar jag på britneydokomuntären.. ja tror den komer va as bra.. britney e grym.. älskar henne

jag matar james.. linda tog bilden

en seg helg

jag är så sjukt seg. jag vill inte göra något i helgen. bara gå runt och typ ut på promenad och sånt. mamma har stella ja ska jhämta henne sen. de verkar som at james tycker mer om morotspuré än potatis puré.

trööööööööööööött

fan  ja e så sjukt trööt. ja pratade som vanligt med leo i typ TIMMAR igår kväll.. eftersom älskling är borta så måste ja få min lilla tid me honom på annat sätt. de är lite jobbigt för när ja pratar med honom vill jag bara ännu mer att han ska vara här hos mig. men han kommer iaf imorgon på morgonen, eller a på förmiddagen. usch nu ska ja äta pizza. sen ska ja in till skolan. ett litet tag iaf.

mormor

jag åker till mormor nu.. ja e typ skit trött.. jag har skrivit klart allt jag hade till skolan. de va skönt att ja inte behövde åka in idag ja skulle typ ha varit död.. fan ja måste ju åka in dit ibland men de e så jobbigt med alla hundar och barnvagn.. ja måste verkligen ta körkort snart

städa



ja va nyss nere i sigtuna inne på ica, ja köpte massa städ grejjer.. typ.. så  nu ska ja äntligen städa klart. jag ska bara ringa mamma och be henne hämta mig här när hon åker ifrån uppsala. så åker jag hem till henne

dyslexsi

alltså.. om ni inte märkt det så har jag svårt att stava rätt. jag vet inte om det är så att jag har dyslexi.. ja tror inte det för de är typ bara när jag skriver på datorn som de blir såhär, konstigt.. sen brukar ja ju också ha james i knät när ja skriver vid datan och de är jobbigt att skriva då.. aja.. hmm tänkte bara säga de om någon stör sig på hur ja stavar

nu sover james

äntligen.. så kan jag städa klart. jag trodde emma skulle hit idag men tydligen inte.. :/

jag har helt slut på mjälkersättning nu så ja måste springa ner till siggy och köpa lite.. och hoppas på att dom har där.. åh.. james somnade så myigt i mitt knä. pussungen

äckelsnö

alltså om de ska snöa så kan de väl iaf fan snöa ordentligt.. usch ja har verkligen ingen ölust att gå ut med hundarna idag.. äckligt väder verkligen.. ja ska duscha nu.. sen äta något..

sleeping alone tonight.. :(

ush.. de har eeeh varit en intresant dag idag.. hehe
aja.. leo har iaf åkt till fjuuuuugesta..

jag och linda matade iaf bebisarna idag.. det blev massa kladd. potatis puré ser lite ut som snor. iaf när james har det i hela ansiktet.. hahhaha


ja ska gå och möta linda nu

ja måste egentligen skynda mig ja fattar inte varför ja satte mig här igen aja

leo ser lite ut som en turk på den här bilden..ja tänker på näsan.. jag ser lycklig ut.. hahha

jag är en snygging på morgonen hahhahahaha

morning

fan va länge ja har sovit.. linda kommer hit snart så ja måste fan sätta på mig kläder och sånt..

stella brkar sitta på kiara hahha vet inte varför men dom myser

godnatt

jag och leo ska kolla på barnhemmet nu.. sen så ska ja sova.. vi höres bitches

hemma igen

fan de regnar som fan.. och när ja kom hem så luktade det bajs.. ja har sprungit runt nu och letat efter bajs men jag har inte hittat något.. och llukten håller på att gå bort nu så jag antar att kiara bara har pruttat.. när man har en stor hund så luktar de verkligen bajs när dom pruttar..
hahah de roliga med kiara är att när hon ska rapa så kommer hon allid till en och lägger sitt huvud i ens knä.. och e jätte gosig och sen lyfter hon lite på huvudet och då kommer rapen.. mitt i ens ansikte.. hahaha puckohund

jag använder leos tröjja som jacka den är helt sjukt varm och gosig.. lite stor men va fan..

svar till anonym

ja tycker precis som dig. men vi har gemensam vårdnad så ja är så illa tvungen

sigtuna

ja drar ner till stan sen kanske hem till mamma och klappar katten.. haha

makeup

fan va mycket smink kan göra...

helt utan smink

foundation och ögonbrynen fixade

macara på

eyeliner och kajal

läppglans, ögonskugga och rouge..

de e fan knasigt alltså. smink e fan de bästa som finns, tänk annars va fula alla skulle vara

happy birthday brittan


jag såg nyss på mtv att brittan fyller 27 år idag. shit fan, de känns inte som att de va längesen hon va typ 17..
jag har alltså lyssnat på britney i ca 10 år..
hon e så jävla cool... grymmare brud hitar ni bara i sigtuna.. elli heter hon haha

tea


nu e de fan dags känns det som att hämta hem tea.. ja saknar henne och ja tror inte hon mår bra av att vara själv hela dagarna hemma hos mamma

oh my goooooooood

haha eftersom jag har världens bästa pojkvän (läs man) och han köper små söta saker till mig så har jag ju självfallet en julkalender en chokladkalender.. och jag glömde att första luckan skulle öppnas igår så jag öppna den idag istället.. :) å då fick jag 2 choklader men nu e ja så sugen på choklad så nu vill ja öppna alla luckor och köpa en ny kalender och hänga upp så att leo inte märkder något men ja vet inte var han har köpt den :(

svar på anonym..

svar på anonym..
´han har honom när det passar honom. han har honom ca 2 gr i månaden. från typ 10 till 16.. vilket ja tycker egentligen är för lång tid.. vilka håller med mig?? tänk på att james fyllde 4 månader igår.


engaged


so igår fick jag min ring. åh ja höll på att slå ihjäl leo! hahaha.. igår gick jag upp till mamma för att släppa in tea och hämta lite post och sånt. när jag gick därifån så fick jag ett sms där de stod typ elli vi måste prata, jag kan inte ta en sån här sak på telefon..
sen när ja ringde honom så lät han typ sur/ledsen.. ja ba va fan e de nu då.. de är ju inte som att han kommer dumpa mig på min födelsedag. men ajja när ja va i typ brännbo så va ja ganska så säker på att han antingen skulle ge mig ringen eller att han ttyp hade gjort värsta middagen.. hah sen när ja kom hem så betedde han sig som matt han skuölöe dumpa mig.. hahhaha men ja viusste att han inte skulle de så sen gick han ner på knä och gav mig ringen.. sen tog han in mig i sovrummet och där hade han tänt massa ljus.. vi la oss på sängen och då vaknade james. så jag gick upp och hämtade honom sen satt vi där, jag, leo, james och stella. a vi köpte iaf 3 filmer, alpha dog. som ja redan sett och älskar bara för att justin e me hahah och sen barnhemmet, den komer ja inte tordas se.. haha mm och sen köpte vi pizza..

om ni inte ser de så står de elli och leo... yeeeeeeeeees

haha

haha ja kom på att jag fyller år så egentligen så behöver inte jag göra ett skit idag..

min ring jag fick från leo

och ett halsband som typ för till ringen

ett till halsband av leo med tillhörande örhängen.. so who's got the best boyfriend now??


vi har hängt upp gardiner. men vi ska inte ha dom, och vi ska ha mer

min garderob, min plan e att fixa till här inne typ måla och hänga upp spegel och sånt skit.. hahaha om ja får för leo. eller så tvingar ja honom att måla. fast jag vill måla, jag är 20 nu så jag får måla om jag vill.. och typ hänga upp kläder kan ju också va en start i en garderob.. hahha


boring

ja har inget att göra eller ja skulle ju kunna städa men palla me de. ja ville åka till jysk men de verkar inte bli något av de för leo jobbar.. as usual.. ne men aja.. jag vet exakt vad han ska få i julklapp av mig haha yes.. men ja kan ju inte skriva de här för då kommer han ju läsa de här ch då blir de ju inget bra.. james vaknade nyss till en liten stund men han somnade om på typ 10 minuter knäppisen. hahah. men de är rätt skönt för ja kan ordna lite grejjer ja fattar faktiskt inte varför ja fortfarande sitter här när ja borde städa eller nåt sånt. ja orkar bara inte röra mig ja e så jävla trött.

haha en bild från kc i lördags


haha där e ja å emma dansande hahha

happy birthday

en snöig morgon för exakt 20 år sedan så föddes en prinsessa.

leo kom hem igår, men han åker igen imorgon. jag fick smycken av honom. de är bra smycken är alltid bra. så lönge dom inte är gjorda av trä..


RSS 2.0