gossip girl

de kommer hända grejjer ikväll.. vet inte hur de blir just nu. antagligen så blir det stormigt

hahahha

sjuk kväll igår. alla typ dissade mig förutom emma. så jag drog till kc och träffade henne. de va as kul vi va as packade och vi porrdansa upp någon kille så han fick bånge gahhahahha! kvällen sluta iaf me att vi blev utslängda och åkte hem emma va för full.. ahhaha. mr t har haft james idag enda gången ja tyckt att de har varit bra att han har haft honom eftersom att ja va bajs bakis imorse. nu är de bättre men är fortfarande trött men kan inte riktigt slappna av för en massa anledningar. aja. snart lämnar mr t james till mig och leo kommer hem.. :))))))))))))))

utgång

de verkar som att ja ska ut ändå, eller ja jag ska ut. de kommer säkert bli as kul. vi får se pusspuss

bajs

de verkar inte bli nån bra födelsedag... monica sa att hon va magsjuk, amanda kanske pallar komma men hon jobbar en massa, emma är arg på mig, maja jobbar också tror jag, leo är i örebro. hönapöna skulle på middag.. linda får ja inte tag på hennes mobil är av.. de verkar som att ingen tycker om mig tllräckligt.. :( ja trodde de skulle bli fett kul ikväll men de verkar inte bli så kul. de suger. ja funderar på att skita gå ut överhuvudtaget.. ska ja gå ut själv liksom??

ne de verkar som att ja kommer sitta här och glo som vanligt... skit roligt.. de blir alltid såhär när an ser fram emot något. då skiter de sig. så ja ska helt enkelt sluta se fram emot saker..

ikväll

jag saknar leo. han kommer på söndag men åker igen på tisdag... :( ja ska iaf ut ikväll. eftersom ja inte har min gamla mobil så har ja ett problem. ja har ingens nr så.. hmm ja vet inte riktigt hur jag ska göra. men vi får se.. de löser sig

hej

imorgon blir de utgång. haha ja fick ett glöggset av mamma idag så vi har druckit glögg. jag fick en fet box med smink också + lite smink från dior.

nu skriver ja lite om martin han är ett hmm ex?? om man kan kalle det så. a iaf när ja va typ 15 så kom han fram och frågade om mitt telefon nr. de va iaf ett kort förhållande och ja var en dålig flickvän om ja kommer ihåg det rätt de jag minns mest om honom var att han kom till min skola en gång och jag var dryg som fan emot honom. och sen kommer ja ihåg nyår hahaha de ska vi inte gå djupare in på och så kommer ja ihåg något om en taggtråd och hans mage när vi gjorde slut. hahahha och hans pappa. hahha ja fick inte sova där.. hahha

martin - men de är inte som att vi har knullat!!


hahha aja fortfarande kom till kc imorgon


föräldragruppen

klockan 13 så ska jag och james till mammagruppen. det är tydligen en i gruppen som har jobbat på sannagård (leos föräldrars hem) sverige är så litet.

linda skulle hit men ja hade glömt att jag skulle till bvc idag så hon kan ju inte komma. men ja hoppas hon följer me ut på lördag.

nu har james tröttnat påå babysittern så ja ska gå och ta honom och sen läsa angelicas blogg snultan.blogg.se


hade


pizza

snart kommer leo med pizza, sen åker hatill örebro. jag håller på att städa. igår köpte leo en damsugare. yes!

ok på lördag är det kc! kvällensuppdrag är att bjuda elli på så många drinkar som möjligt. haha ne men de kommer faktiskt en uppdragslista som ska göras om man drar til kc för min skull.. vilket såklart alla gör hahhaha.. ok pusspuss

leo åker igen

leo åker till fjugesta igen. fast ändå tillsöndag den här gången. de e en sak när  han åker bort över helgen men en vecka är för lång tid. men han kommer iaf hem till min födelsedag på måndag.. på söndag ska jamies "riktiga" pappa ha honom. hela dagen sa han. pucko han kan inte ta en 4 månaders bebis över hela dagen. idiot. leo kommer hem snart så ska ja pussa på honom så att han inte vill åka härifrån

det här är min man

min man rex. den snyggaste killen i stan.

förlåt


jag kommer aldrig göra om det. det kommer aldrig hända. men jag säger förlåt till er. jag vet på något sätt att ni lever igen. och att ni kommer  igen.

skitgubbe

ok, leo är typ aldrig hemma. han jobbar alltid sent och han har varit i örebrotyp varje helg. han lova först mig att han skulle vara ledig hela fredagen (idag) och bara vara med mig, sen ångrade han sig och sa att han skulle jobba till klockan 13. sen ångrade han sig igen imorse och sa att han inte orkade jobba. nu sitter han och jobbar hemmifrån. klockan är 20 över 14. han har alltså inte hållt något han lovat. varför e killar så cpskadade. sen sitter han och säger varför e du sur  och sånt. shit konstigt att ja e sur eller?! han kunde lika gärna åkt till jobbet så skulle ha iaf inte vara ivägen. ja e så jävla sur nu. ja ska ut med kiara nu eftersom han inte gjort det heller. fast han har lovat att han ska hj'älpa mig med hene  så att jag inte behöver sälja henne. men skit samma, ja trodde den här dagen skulle bli as bra men den blev till en jävla fucking hårig pung dag istället!


det sista

vi skulle hämta det sista från mr t's lägenhet idag men nu tog leos käre bror släpet och de sög ju lite. så vi får typ göra det ikväll.

leo hade värsta snacket med min syster igår kväll. de gick typ bättre än va ja skulle trott. hon ska iaf hyra leos lägenhet nu. även fast att vi går back på det.  ja ska städa lite nu sen ska ja tvinga leo gå ut med kiara

jag fyller 20

..den 1 dec. 1 dec e på en måndag. kom till kc fredagen innan den 1..

jag fyller 20

..den 1 dec. 1 dec e på en måndag. kom till kc fredagen innan den 1..

godnatt

ja har preci nattat james. han e lite grinig. nu e de greys som gäller. hörs imorrgon


på bvc

james väger nu 6,8 kg och är 61 cm lång. hans huvud är lite för stort och just nu har han feber efter sprutan. :( nu ska jag äte see ya

bvc

äntligen har ja fått en tid på bvc. vi ska väga och mäta och sen så blir det spruta.. usch fy... ja har sån ångest ja hatar sprutor, även om de inte är jag som ska ha den

min förlossningsberättelse

runt klockan 04.00 torsdagen den 31 juli så började mina värkar. jag var inte hundra % säker på att det va värkar men innerst inne så kände jag på  mig att de va så, så jag ringde mr t och berättade.. mina värkar blev starkare och kom tätare men jag ringde inte sjukhuset utan jag gjorde saker som att gå ut med hundarana. sen började jag klocka värkarna och ringde sjukhusetg. dom sa att ja skulle ringa igen när det var 3 minuter mellan värkarna. jag träffade leo och vi åkte på en biltur och då började mina värkar cverkligen göra ont. leo klockade värkarna i bilen och de va då 2 min mellan dom. men ja ville inte någon hjälp så jag bad honom släpa av mig hemma så att jag kunde packa bbväskan.
fy fan vad ont det gjorde då. ja kunde knappt stå. klockan va runt 18.00 jag ringde mamma och sa att hon va tvungen at köra in mig till sjukhuset. jag hade så jävla ont och en massa männiksor ringde mig och skulle kolla hur de va med mig. dom menade säker väl men fan.. jag har värkar tror ni ja pallar sitta och snacka i telefon. vid 19.00 tiden va vi på väg mot sjukhuset. jag hade så onte att jag trodde ja skulle dö.
väl inne på sjukhuset så skrevs jag in och dom undersökte mig. dom frågade om jag ville ha en morfinspruta för att jag hade så ont först ville jag inte men sen gav jag med mig. den där sprutan gav mig ingenting. det blv ingen skillnad. sen så skule jag få komma in tll förlossningen. dom bad mig byta om till en sån där otroligt sexig sjukhusklänning och jag bad om lavemang. mamma åkte hem till hundarna och mr t bytte av henne. man tänker kanske att man bara ska tänka på att hej ja ska föda nu men inte jag ja tyckte de va så jävla pinsamt att gå runt i den där rocken ahahaha. aja
sen skulle ja iaf få lustgas, jag andades in så mycket ja kunde me ja ände ngen skillnad. fan tänkte jag inget hjälper de gör verkligen ont som in i helvete fan och inget hjälper. efter typ 40 minuter så tyckte dom att de va konstigt att jag inte hade känt något och då upptäckte dom att den inte va ikopplad. hahha så ja hade legat där och andats syre. men a sen när ja började känna av lustgasen så va de ju skönt.
hahahah en annan rolig sak, man mådde så sjukt illa av lustgasen och ja ville spy jämt men jag ville ju inte spy infr mr t så, så fort ja skulle spy så tänkte ja att nu jävlar springer ja till toan. första gånge hann jag bara utanför dörren sen spydde jag. sköterskorna berättade för mig att de va meningen att ja skulle spy i sånna där påsar som jag fick men faaan ja ville inte spy inför mr t så andra gången sa jag att ja skulle gå på toa. när ja gick där i koridoren så ropade dom till mig.. ellinor mår du bra..? och jag sa ja och spydde nerhela koridoren. hahah de bästa va att ja spydde utanför lindas rum då hade hon precis fött ut johannes och hon tittade ut genom sin dörr och såg moig stå där och spy hahaha.
aja sen sa dom iaf att de va dags för eda (ryggsprutan) ja ba neeeeeeeeeeeeijje! jag har världens sprutfobi och ja hade hört riktigt hemksa historier om den här. men ja kommer inte ihåg hur så övertalade dom mig och jag tog sprutan. det var inte alls så farligt som jag hade trott även om dom fick ta om den 4 gånger. och jag säger bara fy faaaaaaaan va skönt ALLA TJEJER SOM SKA FÖDA! TA EDA SPRUTAN SÅ FORT NI KAN! NI FATTAR INTE HUR SKÖNT DET ÄR! de va som att gå ifrån att jag vill dö till helt ok. de va verklige n sjukt skönt. dom skulle kolla hur mycket jag var öppen, och precis då så gick mitt vatten. hahaha hela barnmorskan blev blöt pinsamt.
inte lång tid efter det satte krystvärkarna igång. faaaaan onte igen.. mitt upp i allt så blev ja riktigt sugen på apelsin juice. så barnmorskan fick gå ut och be mr t hämta de åt mig. så fort jag drack upp allt så spydde jag ut allt igen.
bm sa att det va för trångt och barnet inte kom ut. och att dom ville klippa i mig. ja ba neeeeeeeeijje!! de tog ett jävligt bra tag innan dom övertalade mig men sen när dom väl klippte så flög han ut min lilla kille. klockan var 05.40 fredagen den 1 augusti... bara de att han var helt slapp och blek. så dom sprang iväg med honom och ja blev ihop sydd och sånt. sen kom james tillbaka och jag fick hälsa på honom, dom sa att han skulle få ligga i kuvös i en timme för att återhämta sig. att han hade lite gulsot och var trött efgter den långa förlossningen. precis efter att ja hade fött så tänkte jag att aldrig igen!!
men som ni vet planerar jag redan barn igen så man glömmer fort hur jävla hemskt det var..


james lördag, på sjukhuset, en dag gammal


oups

min akmera vllfan inte funka men aja. naglarana e iaf fett långa och mer franskmanikyr och har små rosa blommor på sig. jag tog nyss kiara i nackskinnet och en nagel gick av... :(

morgon

fan va seg jag är. ja vaknade nyss. jag ska mata och byta på james. sen ska ja leta efter batterier till kameran så att ja kan lägga upp bilder på mina naglar

new baby

både jag och leo vill ha bebis igen. det västa är att båda vill ha en nu, men ändå så vill jag vänta ett tag.. först för att min kropp ska få återhämta sig efter james. och sen för att ja ska få lite tid med bara james. och en till anledning är att jag hatade att vara höggravid å sommaren. de va varmt som fan och man ville typ sätta sig i solen och dricka cider men de kunde man inte för att man va gravid. och ja vill ha den här sommaren till att njuta av.

nails

maja har fixat mina naglar idag. det va kul.
ja sätter in bilder imorgon, ja pallar inte nu.
annars har ja inte gjort ett skit idag.. soo ja vet inte va ja ska skriva. höres

kasta eller spara


nu har james växt ur massa kläder så nu gäller det att köpa nya kläder. frågan är vad ja ska göra med alla gamla kläder kasta, ge bort eller spara? ja tror att jag sparar dom eftersom vi redan planerar en bebis till om ett litet tag. det känns som att tiden går fot när han växer ur kläder så fort. som hans overall som han bara har använt 2 gånger. den va ju fan dyr.. 


playdaten med linda

a så linda va här. jamie och johannes verkar inte bry sig om varandra så mycket. men dom höll varandra i handen och jamie skrattade när johannes grät.

linda


stella, hon va typ trött

johannes

en liten minijäger

linda tog också en massa bilder

johannes satt och gunga i james babysitter

medans james sov, kolla han ser ut som en porslinsdocka

sen vaknade jamie och dom satt och höll varandra i handen.. fett gulligt


playdate

snart kommer linda hit med johannes. de skulle vara så coolt om johannes och james blev vänner. det skilljer typ runt 11 timmar mellan dom. jag och linda låg tillsammans på bb. de va lite kul, att typ inte behöva vara helt själv. aja hon ska hit nu iaf. så ja ska springa ut med hundarna lite snabbt

justin bobby

alltså e inte audrinas "kille" justin (från the hills) typ sjukt snygg. synd bara att han har klippt av sig håret. alltså han e ju typ grymt snygg synd bara att han e ett svin hahahhahaha men vem e inte det



gåstol

fan jag skar mitt finger igår kväll på en matskål som hundarna tog sönder. fan den va liksom i keramik men jag skar mig ändå :(


iallafall igår kom leo hem och nu har han fatat att ja har en blogg. han blev sur för att jag inte är tillräckligt positiv om honom så nu ska jag vara positiv. leo är söt och bäst och vi hade grymmaste sexet igår. nöjd? haha
han hade iaf me sig en gåstol åt james han ska inte använda den  förenn han e 6 månader men jag testade den endå. han va jätte söt och hans små fossingar nådde inte hela vägen ner till golvet. hahha söta unge


one three hill



fan jag missade one three hill! jag missar det nästan aldrig.. jag älskar de så jävla mycket min son är ju fan döpt efter en av rollerna!! nathan och haleys son jamie han heter ju egentligen james....

en bild på rådjuret och hans tjej


Till minne av rådjuret snuttepluttisen

(
en bild på snuttepluttisen och han tjej)

stackars rådjur

leo ringde nyss och berättade att han hade kört på ett rådjur. han ba tur att ingen blev skadad.. hallååååååååå rådjuret dog ju!! stackars lilla rådjur
men bara för att ingen brydde sig om rådjuret så har jag skrivit en liten sång till den. den går ungefär såhär..

lilla söta snuttepluttisen, du va ett sött litet rådjur
du brukade gå och äta gräs och hoppa över små bäckar i skoooogen.
en dag så träffa du en tjej och du tänkte oh vilken söt tjej.
så ni blev tillsamans och hade det så bra


ååh lilla rådjur va inte ledsen
uppe i himmelen kommer bambis mamma
och tar hand om dig.

du och tjejen skulle gå och ha en sen middag i skogen.
men för att komma över skogen så måste ni gå över vägen
där gick ni och ni såg en stor ful äcklig bajs bil
du skrek till din tjej att skynda sig över vägen
hon hann precis över när hon tittade tillbaka
 och såg den fula bilden käööra öööööööver dig.

ååh lilla rådjur va inte ledsen
uppe i himmelen kommer bambis mamma
och tar hand om dig

skyll allt på leo han e en riktig duuumming han bara kör över dig utan att säga förlåååt


leo kommer hem

snart kommer leo hem.. det 'är stökigt här så ja ska plocka upp lite grann innan han kommer. jag har lite ont i huvet. de e lite jobbigt men snart kommer leo och tar hand om mig..

snö

det snöar ejjer snöjjar som ja sa när ja va liten. det smälter ju självklart så fort det kommer till marken men alltså iaf såå snöjjar det.

nu till något annat, pappan till james "mr T" har gått och blivit helt jävla knullad i skallen. eller kaske har han alltid varit lite cpskadad. aja något stort fel är det iaf på honom. han är den största jävla mytoman ever. hahhahaha han erkännde till leo nu om att han hade ljugit och nu vet jag ännu mer saker som han har ljugit om jag hatar honmom med varje millimeter. jag ska inte ha någon som helst kontakt med honom förutom när det gäller james. och ja ska fan i helvete inte va så snäll som ja va mot honom förut. enda anledningen till att jag ens låter honom träffa james är att jag vet att det inte skulle hålla i en rättegång och säga nej jag hatar mr t så skjut upp honom i rymden ett atg så vi slipper se på skithögen. men fy fan vad ja hatar honom äckliga jävla psyko. jag är bara så jävla ledsen att han har hjärntvättat en av mina bästa vänner att jag vet att hon skulle välja honom över mig utan att blinka. och jag hatar honom för att han långsamt förstör mellan oss också. folk säger att james behöver träffa sin pappa och därför ska ja låta mr t och james träffas för james skull.men det dom inte fattar är att james redan träffar sin pappa. varje dag han somnar med honom och vaknar med honom. hans pappa heter leo. han är den enda som beter sig som en pappa.
leo kommer iaf hem ikväll och de ska bli så skönt!!  <3<3<3<3<3<3<3

james skriker just nu som fan. ja ska gå och göra iordningen nappisen..

iiiiiiiiiiiih

shit, jag vet inte vad jag ska säga, det här kräver litre mer tanke. men shit. alltså ja fattar inte hur man kan längta så mycket efter en person man inte ens har träffat. de är helt sjukt.
vi får se vad som händer. nu vet jag iaf att om det händer så är vi 2 stycken som blir glada.

igår

a de va fett kul igår. de va inte så mycket folk ute men jag och monica hade fett kul ändå..
nu ska jag till t's lägenhet och städa. orkar inte. e egentligen lite bakis men va fan ja måste verkligen städa där. och jag ska skynda mig för när ja e klar så ska ja få pizza!! yejj

ut yep

jag drar nog ut ikväll ändå. ja pallar bara inte klä upp mig eller nåt.. menmen

ut???

hmmmm ja funderar på att gå ut ett litet tag ikväll.. inte stanna ute länge och inte bli apfull.. bara för att träffa några andra förutom leo och james liksom. de skulle vara kul men de är andå så mycket planerande när man har barn. aja men om jag går ut så blir det troligtvis kc.

PROVOCERANDE


jag är så trött på alla rykten som går att jag har opererat mig efter att jag födde james för att bli av med babyfettet och sånt. jag har inte gjort ett skit den här bilden är tagen typ 2-3 dagar efter att jag födde james. jag kommer aldrig ha lika platt mage som förut men den blev smal jävligt snabbt.

TILL ALLA ER SOM SKA KLAGA NU PÅ ATT JA LÄGGER UT DEN HÄR BILDEN SÅ SÄGER JA BARA... DE ÄR INGET VÄRRE ÄN EN BIKINIBILD. OCH DET ÄR INGEN SOM KLAGAR PÅ BIKINIBILDER, JAG LÄGGER UT VAD JAG VILL OCH INGEN BEHÖVER LÄGGA SIG I DET.

design

vem hjälper mig designa bloggen ja fattar inget.. bilderna högst upp hur fixar man så att de är mina bilder istället??

en helg utan leo


hahhahaha en otrloligt fin bild på mig och leo. hahaha. fan va cp man kan se ut.. ja brukar oftast bli bra på bild.anledningen till att den här blev så dålig är äl att leo flög på mig och sklulle tvinga mig att ta en pussbild, jag började skratta. och sen att min tröjja är uppdragen har inget med leo att göra utan de va så att jag egentligen ammar så någonstans där nere är james.. hahha lite sjuk blid. sjukt ful. hahhaha menmen ja bjuder på den

regn


det regnar men jag och james går på promenad ändå........
.....egentligen skulle ja inte göra det men sen så är de ju så att jag har hundar och då måste man ju ut.

godmorgon

leo åker till örebro nu. de är rätt skönt, att ha helgen för sig själv. nu ska ja ut me dogsen, efter blöjjbyte

trött

leo håller på att bygga ihop en tvbänk vi köpte på jysk idag. de går inte så bra för honom, han e trött.
ja köpte 2 st tvättkorgar också.. yejj.. husliga elli


shopping

ja brukar aldrig shoppa i sigtuna, men jag gjorde de idag. lite grann iaf.
här är de som jag köpte


en dörrmatta från gåvogömman


en såndär dörr/julkrans (jag är visst lite julig ändå) också köpt på gåvogömman


och sist från gåvogömman, en servett hållarmojjäng.
sen var jag på skinnboden och där köpte jag


ett par stövlar


en väska


och 2 par handskar

jag är rätt nöjd med dagen men nu måste jag verkligen städa. medans james sover.

sigtuna

bara lite bilder som jag tog innan jag gick ner till sigtuna



ja ska hinne me en massa idag

klockan e typ kvart i 9 och ja har redan hunnit med en massa.
jag har matat james, bytt bjöjja, klätt på och gett vitamin d till honom, jag har varit ute med hundarna. jag har ätit frukost. jag har satt på en diskmaskin och satt upp tavlan på james i vardagsrummet istället för i sovrummet.

jag e så duktig och huslig.

snyggaste tavlan på james. om ni skickar in bilder till mig så kan ja göra en sån här tavla för typ 200kr.

jag och leo blev helt galna inne på coop igår kväll. vi köpte mat och typ annat nödvänigt skit för typ 3600. de blev mycket att bära ut till bilen med tanke på att vi hade james med oss också.


men nu e kylen nästan full iaf.

ja va tvungen att köpa en sån här också. jag är inte så julig egentligen men de kändes som att ja behövde den här.

vi köpte blommor också och ett litet bonsai träd till james.

nu ska jag städa och sånt för marcus och sussi kommer hit ikväll. sen ska ja ner till sigtuna och köpa lite grejjer



kallt väder

jag har nyss varit nere i sigtuna och träffat maja. de är så jävla kallt ute nu.. jävla skit väder.
jag kom också på att ja har glömt mina nycklar i leos bil. plus att ja har tappat bort nycklarna till mamma coh ja skulle dit och hämta grejjer. men leo eller mamma kommer snart så ja åker dit då. så slipper ja gå också. så allt jag gör nu e att vänta på vem som än kommer först..

maja

puckounge



jag vet att ni är avundsjuka

nikotin

ja har inte tagit en enda cigg idag. de känns som att ja kommer slå sönder något. om inte någon kommer med cigg snart vet ja inte vad jg gör


fuck you

¨åååååååååååh martin du e cpskadad!! förut va du snäll och tyckte jätte synd om mig för att min kanin dog

leker


james har lekt som fan och för en gång skull så,.. tadadamdamdaaa daaaaaaa sover han på dagen. han sover på riktigt och inte i vagnen! otroligt.
så, de betyder att jag ska tvätta.. yejj. och städa som fan.

på något sätt har kiara lyckats ta sig ut inatt jag har väl gått i sömnen. för hon var borta imorse och vi ropade på henne men ingen kiara kom. stella ´va kvar och låg och sov. men sen precis när leo skulle åka till jobbet så dök hon upp.. tihi. lilla bus kiara

roligt



jag fick den nya föräldrar och barn tidningen. det står 56 saker som ens bebis kommer göra de första året. mycket mer än hälften på den listan har james redan gjort. så ja skriver alla 56 grejjerna. snälla läs hela listan. ni kanske fattar att man inte är så pigg hela tiden. och fattar varför ja är så förändrad mot hur jag var förut. jag sätter ett kryss efter dom saker som james redan har gjort.

1. le det sötaste leendet du någonsin har sett. x
2. vifta ner ditt lyxigaste puder från badrumshyllan
3. kräka ner sprillans nya bodyn som du nyss krånglat på. x
4. kräkas i din halslinning. x
5. kräkas i din säng. x
6. kräkas på din kompis. x
7. förvandla dig till en sån där tröttsam förälder som står lutad över vagnen på bussen och gnäggar heeeej varje gång bebisen tittar upp. x
8. läcka kiss i din säng. x
9. bajsa när du just har kränkt på tjocktröjja, ullstrumpor och overall. x
10. bajsa på din hand. x
11. dregla ner 7 tröjjor per dag. x
12. vägra äta något annat än tutte.
13. få världens sötaste risgrynständer.
14. vakna fler gånger per natt än du trodde var möjligt.
15. förvandla dig till en dygnet-runt-öppen mjölkcentral vare sig du ammar ellr kör med flaska. x
16. anvanda dina bröst som gosedjur att bita, dra, snutta och peta på. x
17. gallskrika varje gång farfar kommer på besök så att du och bebisen får fika i köket medan farfar dricker kaffe i vardagsrummet.
18. gallskrika när hallegosingen tanterna vill gulla på tunnelbanan.
19. gny om du lägger den ifrån dig en nanonsekund. x
20. lära dig att det går att somna med en bortdomnad rygg och en bebis rakt över halsen. x
21. lära dig att de går att gå upp klockan 441 fem månader i sträck inklusive helgdagar. x
22. lära dig att man nästan blir galen av att gå upp klockan 4.41 fem månader i sträck. x
23. gurgla de gulligaste ljud du någonsin hört. x
24. få läbbig mjölkskorv i hårbottnen. x
25. få torsk på tungan. x
26. få fnasiga utslag lite här och där. x
27. växa från mini människa till broilerbebis på nolltid.
28. växa ur svindyra overallen på 3 veckor. x
29. skratta förtjust när du välter mjölkpaketet på bordet. x
30. lukta så gott att du nästan svimmar.x
31. skrika i falsett in i ditt öra. x
32. gallskrika hela bussresan in till stan. x
33. få en halv tunelbanevagn att göra tokiga miner och vifta med lillfingret. x
34. ramla ner från storsängen eftersom du inte visste att bebisen redan kunde vända sig.
35. lära sig krypa innan du har hunnit barnsäkra spisen, eluttagen, diskmaskinen......
36. lära sig krypa innan du har hunnit sätta upp trappgrindar.
37. lära sig gå innan du har fattat att du är förälder.
38. luta sitt tunga lilla gullhuvud mot din axel klockan 3 på natten. x
39. banka oavbrutet med muminskeden i bordet.
40. langa ner okrossbara muminmuggen i golver så att den spricker.
41. ta med kladdig mango puré näve i ditt nytvättade hår och i ditt öra. x
42. skrika så fort du lämnar rummet. x
43. få dig prata detaljerat om bebisbajsets konsistens med andra småbarnsföräldrar. x
44. få dig att skratta med hela hjärtat på dagen även om du bara sovit 5 minuter på natten. x
45. ligga och suga på en nyckelknippa i 45 minuter.
46. bara vilja leka med din hårborste och inte med nyinköpta plingeplongleksaken.
47. aldrig vilja ligga i spjälsängen.
48. bara vilja liga 2 millimeter från din kropp hela natten. x
49. få dig sluka föräldratidningar som du fnös åt för ett halvår sen. x
50. vara mycket smartare och duktigare än andra bebisar. x
51. vara mycket sötare och gullingare än andra bebisar. x
52. vägra äta något annat än aprikospure och fruktyogurt när präktiga kompis unga slevar i sig hemmagjordt kronärtkockskladd.
53. ge dig fantastiska biceps. x
54. stoppa allt i munnen inklusive storebrors legobit och appaps extra starka halstabletter.
55. få dig att hata alla andra latra par utan barn som slöar omkring på stan. x
56. få dig att tycka otroligt synd om alla som inte har en ljuvlig liten unge att älska. xxxxxxxxxxx

folk är så jävla roliga

bäst om hundslakt: de blir bättre kött om dom dör plågsamt


om folk fortfarande tror på den saken så.. hahahhaha. att korkade filipin och kines hundätande fittor tror på sånt, de får dom väl göra. man märker ju redan att de är något fel på dom. men att svenskar fortfarande tror på att de blir bättre kött om djuret dör plågsamt är sjukt.
En vanlig myt i Asien är att adrenalinet i hunden eller katten gör köttet nyttigare och godare. För att höja adrenalinhalten i blodet torteras hundar och katter till döds, genom olika metoder. det är alltså en myt.
http://www.animalprotection.se/index.php?id=slakt

hundslakt

mitt ex som bor i kina äter hund ibland de är vidrigt och här är ett utklipp från en hemsida om hundslakten i kina.. jag tycker att de är så jävla sjukt att de är lagligt och sånt här får mig att hata de männskliga släktet


Även då tortyren inte är avsiktlig är slaktmetoderna ofta fortfarande plågsamma. Marknader i Kina avslöjar slaktmetoder som låter hundar och katter dö en långsam och ofta våldsam död. Djuret dödas med knivhugg i nacken eller strupen, med elchocker, hängs, slås med en slägga över huvudet eller slängs i kokande vatten trots att djuret är vid fullt medvetande

larm

de kom nyss en brud från nån larmgrej. jag köpte självklart ett larm. det är inbrottslarm, brandlarm och och en knapp för om ja blir våldtagen eller typ ramalar och bryter ryggen.... eller typ blir stucken av en geting och inte kan andas.. haha eller så kan ja trycka på den när ja vill ha hjäp med att döda getingen

lek och mössa


det här e skönaste mössan, ja köpte den förra året. den e skit mysig och man ser lite vintrig ut i den :)

jag har gjort i ordning hundkorgen. den är egentligen till kiara men hon ligger aldrig i den så den är nu stellas (kolla fetish dockan hahaha)

leo och kiara lekte lite

kiara lekte och gnällde på sitt kiara vis, så som hon gör när hon e glad så att grannen titta ut, de låter som att någon misshandlar henne när hon leker. hon skriker verkligen

trött

det känns som att klockan e typ 23 eller nåt men den e bara kvart över 19. shit bebisförälder hahaha.


mitt hår ser sådär riktigt hardrocker risigt ut. jag stog och fixa å trixa med locktången i typ en timme och sen gick ja utanför dörren. de regnade och blåste och håret blev sådär. hahhaa. kul.
de är förövrigt leos tshirt ja har på mig. de är soft och vara flickvän och kunna låna sin pojkväns kläder utan att se helt knullad ut, tvärtom skulle ju va helt sjukt om killen låna sin bruds kläder.
ja bloggar snart igen ja ska bara pussa lite på leo och jamie

tråkigt

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
ne vill prata med dig nu ju snälla svara

 2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
jaja ok älskling åker och hämtar den då

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
wohoooo! va kul!

4. Vilket sms blev du mest berörd av? 
går de bra eller

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
nu har du problem

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
jag lämnar james kl 19

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?

varför svara du inte

8. Vad vill du höra mest av allt?
älskar dig


9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?

pusspuss

10. Din romantiska replik?
lilla tokelli

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
"nej inte än."


lägenheten


hallen

köket

vardagsrum

WC

James rum. (på den där stolen sitter jag just nu tihi, james ligger i sängen)

bilder


jag, leo och jamie åkte på johannes dop

så då åkte lilla västen på, för jamie måste ju va finklädd haha

mina killar

Värsta modellen! kolla blicken, han ba.. I'm gonna get you...

stora börn och lilla björn

skönt

nu har vi flyttat in. de är ju inte klart och så, vi har massa möbler och sånt som vi inte vill ha men till vidare så funkar det. och nu är äntigen internet igång också. så nu bloggar jag igen!! yejj

RSS 2.0